top of page

Politica de confidențialitate și termenii de utilizare - Wild Rabbit Barbershop

Politica de Confidențialitate - Wild Rabbit Barbershop

 

 

Bine ați venit la Wild Rabbit Barbershop!

 

Wild Rabbit Barbershop (https://www.wildrabbit.md/en) este dedicat protejării confidențialității și securității informațiilor dvs. personale. Această Politică de Confidențialitate descrie cum colectăm, stocăm, utilizăm și protejăm aceste informații în conformitate cu legislația Republicii Moldova.

 

1. Informații Colectate:

 

a. Informații Furnizate de Utilizatori:

- Colectăm date precum nume, adresă de e-mail, număr de telefon și altele similare în timpul rezervărilor sau înregistrărilor pe site.

 

b. Informații Automatizate:

- Prin utilizarea site-ului, colectăm automat informații cum ar fi adresa IP, tipul de dispozitiv și comportamentul de navigare.

 

2. Scopul Colectării Informațiilor:

 

Informațiile colectate sunt utilizate pentru procesarea rezervărilor, comunicarea cu clienții, personalizarea experienței utilizatorului și îmbunătățirea serviciilor noastre.

3. Părți Terțe:

 

Informațiile personale nu sunt dezvăluite terților fără consimțământul utilizatorului, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru furnizarea serviciilor solicitate sau conform cerințelor legale.

4. Securitatea Informațiilor:

 

Implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile cu caracter personal împotriva accesului neautorizat sau a modificărilor.

Termeni de Utilizare - Wild Rabbit Barbershop:

 

1. Utilizarea Corectă:

 

Utilizatorii sunt responsabili pentru furnizarea informațiilor corecte și actualizate în timpul procesului de rezervare sau înregistrare.

2. Interdicții:

 

Utilizarea site-ului în scopuri ilegale sau neautorizate este strict interzisă.

3. Actualizări și Modificări:

 

Rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica Termenii de Utilizare fără notificare prealabilă.

4. Responsabilități:

 

Utilizatorii sunt responsabili pentru protejarea datelor de autentificare și pentru activitățile desfășurate sub contul lor.

Contact:

 

Wild Rabbit Barbershop

 

 Număr de telefon - 0672 74 141 

 

Aceste documente sunt conforme cu legislația Republicii Moldova și vor fi actualizate în conformitate cu evoluțiile legislative și practicile de afaceri.

bottom of page