top of page

Alătură-te echipei noastre!

Wild Rabbit, o rețea în plină expansiune de barbershopuri, te invită să devii parte din familia noastră prietenoasă și pasionată! Dacă iubești să creezi stiluri unice și să oferi servicii de înaltă calitate, atunci acest anunț este pentru tine.

Poziție disponibilă: Barber

​Ceea ce căutăm:​

  • Un frizer talentat, cu minim 1 an de experiență în stilizare și îngrijire pentru toate tipurile de păr și barbă.

  • Responsabilitatea este cheia. Dorim ca tu să abordezi fiecare serviciu cu seriozitate și să acorzi atenție celor mai mici detalii.

  • Dorința de a crește și de a te dezvolta. Căutăm un coleg dedicat, care își dorește să-și îmbunătățească abilitățile și să avanseze profesional.

  • Abilități bune de comunicare și dezvoltarea relațiilor sunt esențiale. Vrem să creăm experiențe de neuitat și o atmosferă plăcută pentru toți cei care ne trec pragul.

  • Și desigur, atitudinea ta pozitivă și entuziasmul vor face diferența în echipa noastră. Vrem ca tu să lucrezi cu un zâmbet pe buze și să împărtășești energia ta pozitivă cu toți cei din jur.

Ce oferim:

Ești interesat? 
Completează acest formular!

money-bag.png

Remunerare și bonusuri!

Salariu competitiv cuprins între 500 și 2500 EUR, în funcție de experiență și performanță. Vrem să te simți apreciat și răsplătit pentru eforturile tale.

friendship.png

Creștere în carieră

Wild Rabbit este o rețea în plină expansiune, ceea ce înseamnă că vei avea oportunități de avansare în carieră în cadrul rețelei noastre de barbershopuri. Îți oferim șansa de a-ți construi un viitor de succes în industrie.

planting.png

Echipă prietenoasă!

În echipa noastră vei întâlni colegi prietenoși și sprijinitori, care îți vor face ziua de lucru mai plăcută.

fist-bump.png

Atmosferă inspirațională!

Atmosfera noastră este unică și plină de energie. Vei avea oportunitatea de a-ți manifesta creativitatea și de a-ți dezvolta abilitățile într-un mediu stimulant și captivant.

Experiență

Thanks for submitting!

photo_2023-05-23_10-25-15.jpg

Fii parte din echipa
noastră

photo_2023-05-23_10-25-09.jpg
photo_2023-05-23_10-25-14.jpg
photo_2023-05-23_10-25-14 (2).jpg
photo_2023-05-23_10-29-47 (2).jpg

Echipa noastră este formată din frizeri talentați și pasionați, dedicați artei tunsului masculin. Cu o atenție meticuloasă la detalii și abilități remarcabile, ne străduim să vă oferim cele mai bune servicii de înfrumusețare. Suntem aici să vă ajutăm să vă descoperiți stilul și să vă simțiți încrezători în aspectul vostru.

photo_2023-05-23_10-29-47.jpg
bottom of page